Τούρτα

Το γλυκό τέλος αυτής της μοναδικής ημέρας ,δίνεται με την τούρτα. Τυπικά, τρεις με έξι μήνες πριν τον γάμο είναι ένα σωστό διάστημα για να κανονίσεις την τούρτα σου. Η γαμήλια τούρτα πρέπει να είναι ολόφρεσκη και ειδικά αν περιέχει φρούτα ή μείγμα από παγωτό. Ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων που θα έχεις στη δεξίωση του γάμου σου, θα κανονίσεις και το μέγεθος της τούρτας . Η παραδοσιακή τούρτα γάμου είναι συνήθως πολυόροφη, με λουλούδια για διακόσμηση ή άλλα σχέδια.
Η τούρτα του γάμου λοιπόν πρέπει να είναι τέλεια γιατί είναι οι ευχαριστίες σας προς τους καλεσμένους και το σύμβολο για μια γλυκιά ζωή.

ΧΡΩΜΑ

Φανταστείτε την τούρτα σας με  των συνδυασμό: χρώμα, γεύση και ποιότητα. Θα είναι φυσικά ιδανικό!!!

(ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ) ΜΟΝΤΕΡΝΟ
Αν επιθυμείτε κάτι πιο μοντέρνο, στις μέρες μας μπορείτε να μετατρέψετε τις γαμήλιες τούρτες σε πραγματικά έργα τέχνης .

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
. Η γαμήλια τούρτα αποτελεί έναν λευκό καμβά για εσάς και τον σύντροφό σας, όπου μπορείτε να δείξετε τη ρομαντική προσωπικότητά και διάθεση σας.

ΚΛΑΣΣΙΚΗ
Η τούρτα του γάμου είναι ένα από τα στοιχεία που κλέβει πάντα τις εντυπώσεις και συμπληρώνει την εικόνα ενός κλασσικού παραμυθένιου γάμου. Κλασσικές Chic τούρτες με διαχρονικό στυλ και αγαπημένα σχέδια που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

ΛΕΥΚΗ
Επιλέξτε τη τούρτα που θα συνδυάζει το λευκό ,την γεύση αλλά και το design. Δώστε ανάλογη βαρύτητα και στα τρία, μιας και με την χρήση ιδιαίτερου design μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον γεύσεις με διακριτικό τρόπο και το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό , ξεχωριστό και …γευστικό .

ΣΟΜΟΝ-ΡΟΖ
Αν θέλετε να ξεφύγετε  από το πολύ λευκό, δείτε μια σωμόν τούρτα , το αγαπημένο χρώμα των γάμων. Η ζαχαροπαστα, ο μεγάλος φιόγκος και οι λαμπερές λεπτομέρειες θα δώσουν μια ιδιαίτερη πινελιά.
ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Μπορεί το λευκό να είναι συνώνυμο του γάμου, αλλά μη ξεχνάμε ότι η σοκολάτα έχει πολλούς λάτρεις .Έξαλλου μια σοκολατένια τούρτα θα  κερδίσει τις εντυπώσεις .