Σχεδιάζοντας το νυφικό

Το μεγαλύτερο όνειρο των περισσότερων από εμάς, είναι το νυφικό μας να διαθέτει μοναδική αισθητική και να είναι σχεδιασμένο για τη δική μας προσωπικότητα, το δικό μας στιλ. Θέλουμε να αποπνέει ένα μοντέρνο αέρα, διατηρώντας παράλληλα ένα ρομαντικό συναισθηματισμό. Να είναι ιδιαίτερα θηλυκό, κομψό αλλά απλό και άψογα στιλιζαρισμένο. Θέλουμε, θέλουμε... και οι σχεδιαστές μας απαντούν για τα πρέπει και τα μη.

Η επιλογή του νυφικού είναι μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές στην προετοιμασία του γάμου. Συνήθως η αναζήτησή του πρέπει να ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν το γάμο, για να έχετε χρόνο να εξερευνήσετε τους οίκους και τα ατελιέ των σχεδιαστών. Αν η επιλογή σας είναι οι σχεδιαστές, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι πρέπει να τους εμπιστευτείτε και να “υπολογίσετε” την άποψή τους. Επίσης προτείνουν “η πρώτη βόλτα” να είναι με ολιγομελή παρέα, γιατί όπως υποστηρίζουν όποια άλλη γνώμη και να ακούσει η νύφη είναι υποκειμενική και από τη στιγμή που πηγαίνει σε κάποιο ειδικό για να ζητήσει τη γνώμη του και να του πει τις επιθυμίες του, η παρουσία οποιουδήποτε τρίτου είναι μάλλον περιττή.

Ακόμη, οι περισσότεροι σχεδιαστές, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι αγαπούν την ιδέα της κομψότητας και της περιπλοκότητας, αρκεί η περιπλοκή να υφίσταται ως απλότητα. Τα νυφικά που θα σας προταθούν από τους σχεδιαστές μπορεί να είναι “γεμάτα” από χάντρες, φιόγκους, δαντέλες ή και απλά, αλλά θα αγκαλιάζουν με άνεση και πολυτέλεια το δικό σας σώμα. Τα πολύτιμα υλικά, η άψογη ραφή, οι πολυτελείς λεπτομέρειές τους, θα προσθέσουν στην γκαρνταρόμπα σας ένα κομμάτι μοναδικό.
Τέλος, ανεξάρτητα αν σας προτείνουν να τονίζεται η περιοχή του ντεκολτέ ή της μέσης, θυμηθείτε ότι όλοι τους θεωρούν χρέος τους να υπηρετούν την ομορφιά και να αναδεικνύουν τα καλύτερα σημεία του γυναικείου σώματος.