Πρωταγωνιστής της βραδιάς

Σαν πρωτάρης γαμπρός, τώρα που η μεγάλη ώρα πλησιάζει, νοιώθετε ιδιαίτερα αγχωμένος για το κουστούμι, τα μαλλιά και γενικά την εμφάνισή σας. Εμείς σας καταλαβαίνουμε και με αυτό το θέμα θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε για τη σωστή επιλογή του κουστουμιού, την εικόνα σας.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι μόνο η νύφη είναι εκείνη που ονειρεύεται τη μέρα του γάμου χρόνια. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, και ο γαμπρός κάνει τα δικά του όνειρα, έχει τις δικές του απαιτήσεις. Σαν πρωταγωνιστής εκείνης της βραδιάς μπορείτε να είσαστε άψογοι και εκθαμβωτικοί, αρκεί να ακολουθήσετε κάποιους μικρούς κανόνες.
Η πρώτη σκέψη είναι ότι η επιλογή ενός κοστουμιού είναι μία δύσκολη επιλογή, όχι και τόσο. Μία βόλτα στα καταστήματα και με μια βοήθεια από κάποιο δικός σας άτομο θα σας βγάλουν σίγουρα από τη δύσκολη θέση. Ας ξεκινήσουμε με το φλέγον θέμα της επιλογής του γαμπριάτικου κοστουμιού. Υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία από σχέδια και χρώματα στην αγορά που σίγουρα κάποιο θα σας ικανοποιήσει. Αρκεί να προσέξετε το σακάκι σας να έχει χαμηλό “V” και το παντελόνι σας να είναι κλασικό, αν είσαστε κοντός και αδύνατος. Αν πάλι είσαστε ψηλός και αδύνατος, τα πράγματα για εσάς είναι πιο εύκολα, μια που μπορείτε να φορέσετε σχεδόν τα πάντα. Από τα πιο μοντέρνα κομμάτια μέχρι τα πιο κλασικά. Αν τώρα διαθέτετε ύψος αλλά ταυτόχρονα είσαστε γεροδεμένος και με μύες, τότε χρειάζεται να υιοθετήσετε ένα πιο λιτό στιλ. Δηλαδή, πείτε όχι στην τσάκιση στα πουκάμισα, στα κλειστά σακάκια, γιατί προσθέτουν όγκο. Ένα πιο στρογγυλεμένο πέτο στο σακάκι είναι μια σωστή επιλογή. Αν πάλι έχετε μεγάλες πλάτες, αλλά σας λείπει το μπόι, ένα σακάκι με φυσική ίσια γραμμή στους ώμους, να μην έχει φαρδιά εφαρμογή και χαμηλό V, θα ήταν ότι καλύτερο. Αν βέβαια η “καλοσύνη” σας φαίνεται στην κοιλίτσα σας, διαλέξτε να φορέσετε ένα γιλέκο και αποφύγετε το ζωνάρι. Η επιλογή του χρώματος πρέπει να γίνει με βάση την ώρα που θα γίνει ο γάμος, την εποχή και βέβαια τα χρώματά σας.