Ομορφιά κορυφής

Ποιο είναι το χτένισμα που ταιριάζει στο στιλ και στο νυφικό σας; Πως μπορεί το χτένισμά σας να γίνει ξεχωριστό όπως και εσείς;

Αποφασίστε το στιλ των μαλλιών πριν επιλέξετε το πέπλο. Επιπλέον σκεφτείτε αν το στιλ που επιλέξατε θα κρατήσει σ' ένα γάμο που θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και ακόμα περισσότερο αν το στιλ αυτό ταιριάζει με το νυφικό σας.

Όταν επιλέξετε τα αξεσουάρ για τα μαλλιά σας θα πρέπει να είστε χτενισμένη όπως την ημέρα του γάμου. Οι τιάρες ή οι απλές μαργαριταρένιες κορδέλες ή και τα λεπτά λουλούδια τοποθετημένα ανάμεσα στα μαλλιά ταιριάζουν και σε κοντά και σε μακριά μαλλιά.

Τα μάτια σας μπορούν να κλέψουν την παράσταση και τα μακριά μαλλιά σας να δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά αν τα χτενίσετε σ' ένα σφιχτό σινιόν που θα δίνει όγκο. Ενώ οι πέρλες σκορπισμένες στα καλοχτενισμένα και μαζεμένα μαλλιά σας θα “παίξουν” πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι των εντυπώσεων.

Ισιώστε τα μακριά μαλλιά σας και αφήστε τα ελεύθερα. Χρησιμοποιήστε μία στέκα για να αναδειχθούν τα τέλεια χαρακτηριστικά σας και να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη ασφάλεια στις κινήσεις σας.

Δεν γίνεται να κάνετε ένα φυσικό και ταυτόχρονα εξεζητημένο χτένισμα. Δεν γίνεται κάτι σοβαρό και κλασικό, αλλά και μην αλλάξετε στιλ, όταν το στιλ σας είναι μοντέρνο. Μπορείτε όμως ακόμα και αν επιλέξετε κάτι απλό, να προσδώσει ένα στιλ ρομαντικό, με τον τρόπο του ο κομμωτής σας.
ΜΑΛΛΙΑ
Κλείστε ένα ραντεβού με τον κομμωτή σας, ιδιαίτερα αν πρόκειται να αλλάξετε κουπ, χτένισμα ή χρώμα. «Προβάρετε» το χτένισμα και περιποιηθείτε γενικά τα μαλλιά σας με μια θεραπεία με αμπούλες για το δυνάμωμα της τρίχας, κάποιο τονωτικό σύστημα από αυτά που κυκλοφορούν, μια μάσκα με μαλακτικά στοιχεία και σιλικόνη είναι απολύτως απαραίτητες κινήσεις για να έχουν τα μαλλιά σας τη χαμένη ζωντάνια και λάμψη την μεγάλη βραδιά.
Κάποιες απλές συμβουλές για το τι χτένισμα θα κάνετε, εμείς σας τονίζουμε ότι : Αν το νυφικό σας έχει βαθύ ή περίπλοκο ντεκολτέ, θα ήταν καλύτερα τα μαλλιά, αν αυτά είναι μακριά, να είναι μαζεμένα σε ένα κομψό σινιόν, ενώ ένα απλό, στρογγυλό ντεκολτέ θα δείχνει καλύτερα με τα μαλλιά ελεύθερα. Αν τώρα ανήκετε στην κατηγορία των ρομαντικών και θέλετε να φορέσετε τιάρα, τότε τα μαλλιά σας χρειάζονται όγκο. Τέλος αν κάνετε μπούκλες τα μαλλιά σας, πρέπει να ψεκάσετε τις ρίζες των μαλλιών με μια λοσιόν για στάιλινγκ και να την αφήσετε για λίγο να στεγνώσει. Μην ξεχάσετε βέβαια την λακ, σε κάθε μπούκλα.