Νύφη με… ξεχωριστή εμφάνιση

Η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό μας ακούγοντας τη λέξη «νύφη» είναι η εικόνα μίας λαμπερής γυναίκας, ντυμένης στα λευκά. Κι όμως… Η τυπική αυτή εικόνα δεν χρειάζεται να χαρακτηρίσει τη δική σας μεγάλη στιγμή. Οι επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας για να αποφύγετε τα καθιερωμένα και να κάνετε μία ξεχωριστή εμφάνιση –πάντα στο πλαίσιο των δικών σας προτιμήσεων και της μοναδικής σας προσωπικότητας- είναι πολλές και ιδιαίτερες. Κάποιες από τις παρακάτω προτάσεις ενδεχομένως να σας ταιριάξουν…

  • Μπορεί το νυφικό να κάνει τη διαφορά. Το ρούχο που θα σας χαρίσει λάμψη και ομορφιά μπορεί να έχει πολλές αποχρώσεις. Εάν το λευκό δεν είναι το αγαπημένο σας χρώμα, τολμήστε να φορέσετε ένα νυφικό στο χρώμα που θα σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα, όποιο κι αν είναι αυτό.

  • Καμιά φορά όσο πιο απλό είναι ένα νυφικό τόσο πιο όμορφο είναι. Εάν θέλετε να αποφύγετε τις υπερβολικές χάντρες και τα περίτεχνα κεντήματα, επιλέξτε ένα απλό φόρεμα το οποίο σας αρέσει πολύ και ζητήστε να το ράψουν στα μέτρα σας. Φροντίστε με κάθε τρόπο να αναδεικνύει τα όμορφα σημεία του σώματός σας.
  • Μία από τις καινοτομίες της στιγμής είναι αναμφίβολα το νυφικό δύο κομματιών. Μοντέρνο, ιδιαίτερο και υπέροχα σικάτο. Το νυφικό deux pieces ή two pieces νυφικό αποτελείται από φούστα και τοπ, είναι πολύ εντυπωσιακό και πρωτότυπο και σπάει την παράδοση! Τα τελευταία χρόνια αυτό το είδος νυφικού γίνεται δημοφιλές και οδηγεί σε πραγματικά εξαιρετικές δημιουργίες.
  • Η επιλογή ενός εκκεντρικού νυφικού πρέπει να συμφωνεί απόλυτα στο στυλ σας. Για να αποφύγετε τις υπερβολές, θυμηθείτε ότι ένα ή δύο πρωτότυπα στοιχεία είναι αρκετά προκειμένου να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

  • Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη επιλογή είναι να φορέσετε δύο διαφορετικά φορέματα την ημέρα του γάμου. Το πρώτο, πιο παραδοσιακό σε γραμμή και χρώματα, «αφιερωμένο» στη θρησκευτική ή πολιτική τελετή. Το άλλο, κοντό, πολύχρωμο, χαριτωμένο, αισθησιακό, για την δεξίωση. Η κάθε νύφη είναι ελεύθερη να ακολουθήσει το ένστικτό της και να εκφράσει την προσωπικότητά της μέσα από το πιο σημαντικό φόρεμα της ζωής της.
  • Το μήκος του φορέματος συνηθίζεται να καλύπτει τους αστραγάλους. Εάν ωστόσο οι γάμπες σας είναι τόσο όμορφες, προτιμήστε ένα νυφικό μέχρι το γόνατο το οποίο θα τις αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο.
  • Το μέγιστο όριο της παράβασης της παράδοσης είναι σίγουρα το νυφικό με παντελόνι. Πρωτότυπο, άνετο και καινοτόμο, κατάλληλο για γυναίκες που δεν χρειάζεται να επιδεικνύουν τη θηλυκότητά τους και που θέλουν να πουν «όχι» στις συμβάσεις και «ναι» στην ισχυρή και αδιαμφισβήτητη προσωπικότητά τους. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπετε την κομψότητα… Στην πραγματικότητα, υπάρχουν υπέροχα και σικάτα μοντέλα στην αγορά.
  • Τα αξεσουάρ αποτελούν την τελική πινελιά της εμφάνισης και πολλές φορές... κρίνουν το αποτέλεσμα. Το πέπλο είναι ένα αξεσουάρ το οποίο προσθέτει κλασική κομψότητα στη νυφική εμφάνιση. Εάν αποζητάτε αυτή την ιδιαίτερη κομψότητα, φορέστε ένα πέπλο που θα ταιριάζει στο συνολικό ύφος της παρουσίας σας και δεν θα δείχνει «ξένο» σε συνδυασμό με το νυφικό σας. Εάν θέλετε να κάνετε ακόμη πιο ξεχωριστή την εμφάνισή σας, αναδείξτε το νυφικό σας μ’ ένα καπέλο ή μ’ ένα ζευγάρι γάντια ως τους αγκώνες.