Νυφικό με στυλ

Το νυφικό θεωρείται η σημαντικότερη “λεπτομέρεια” της ημέρας. Γι αυτό είναι απαραίτητο η μέλλουσα νύφη να γνωρίζει σε ποια σημαντικά χαρακτηριστικά θα ήθελε να δώσει έμφαση και γενικά πιο στιλ νυφικού έχει “ονειρευτεί”. Οι ειδικοί λένε ότι η προσωπικότητα κάθε νύφης αναδεικνύεται και μέσα από την επιλογή του νυφικού της. Ρομαντικό εκκεντρικό, μοντέρνο, κλασικό, πιστεύουμε ότι οι προτάσεις μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο εκείνο που εσείς θέλετε. Αν και ο βασικός κανόνας είναι να δοκιμάζετε ακόμα και αυτά που σας φαίνονται περίεργα γιατί ένα νυφικό μπορεί να δείχνει τελείως διαφορετικό σε μια κρεμάστρα απ ότι πάνω μας ή σ' ένα περιοδικό.

Κλασικό: Σε κάποιες από εσάς ίσως το κλασικό στιλ φοβίζει. Δεν πρέπει γιατί το κλασικό είναι μοντέρνο χάρη στη διαχρονική αξία του. Το κλασικό ύφος είναι απαραίτητα μακρύ, σε στενή η φαρδιά φόρμα και σε πάρα πολλές ποικιλίες, ότι αφορά το μπούστο. Όσο για την ανθοδέσμη, αυτή διατηρεί την πατροπαράδοτη εκδοχή του λευκού και απαραίτητα φρέσκου. Όσο για το κεφάλι, το πέπλο, το στέμμα με ψήλη κάμαρα είναι απαραίτητα αξεσουάρ. Τέλος μην ξεχνάτε ότι η δαντέλα αποτελεί μια κλασική αξία είτε αυτή είναι σε άφθονα μέτρα, είτε σε λεπτοδουλεμένα μοτίβα τόσο στο μπούστο, όσο και σε άλλα σημεία.

Μοντέρνο: Αν σας αρέσει το απλό και αφαιρετικό ή σχέδια με ευθείες γραμμές και μονοκόμματα κοψίματα, τότε είστε λάτρεις του μοντέρνου και σαν μοντέρνο άτομο δεν έχετε κανένα ενδοιασμό να επιλέξετε ένα νυφικό μέχρι το γόνατο ή και πιο πάνω ή μακρύ. Η ανθοδέσμη σας μπορεί να είναι εντυπωσιακή αλλά μπορείτε να την αντικαταστήσετε και με ένα λουλούδι. Τα πέπλα τα θεωρείτε περιττά και ένα ίδιο λουλούδι με αυτό της ανθοδέσμης , στερεωμένο πίσω στα μαλλιά σας είναι αρκετό. Σ' ένα μοντέρνο στιλ ένα απλό λευκό νυφικό χωρίς περιττά στολίδια το οποίο θα συνδυάσει κομψότητα και επισημότητα, είναι τα στοιχεία που το χαρακτηρίζει.

Ρομαντικό: Ο ρομαντικός χαρακτήρας της νύφης μπορεί να “δηλωθεί” και από το παλ ροζ χρώμα του νυφικού ή από τον εντυπωσιακό φιόγκο που θα δένει πίσω. Η ανθοδέσμη δεν έχει χτυπητά χρώματα ούτε διαφορετικά άνθη. Τα τριαντάφυλλα είναι τα αγαπημένα λουλούδια του ρομαντικού ύφους. Το πέπλο από δαντέλα ή ένα στεφάνι από παλ ροζ λουλουδάκια, είναι τα στοιχεία που θα στολίσουν το κεφάλι σας. Ακόμη μικρά ανθάκια μπορούν να στολίσουν τις μπούκλες ή το κότσο σας. Αραχνοΰφαντες διαφάνειες και ζωηρά φουρό κάνουν την ρομαντική νύφη μοναδική και αθεράπευτα θηλυκή.

Εκκεντρικό: Σίγουρα τα άτομα που αγαπούν αυτό το στιλ, δεν παίρνουν απαρατήρητα και εντυπωσιάζουν. Μπορούν να περάσουν την εκκεντρική νότα τους στην ανάμιξη, με έξυπνο τρόπο έντονων χρωμάτων που θα δημιουργήσουν ζωηρές αντιθέσεις. Το νυφικό ακόμη μπορεί να έχει ένα τολμηρό ντεκολτέ ή μια “δραματική “ πλάτη από δαντέλα σε ένα κατά τα άλλα απλό μακρύ νυφικό.

Ένα άλλο στιλ είναι αυτό που μπορείτε εσείς να δημιουργήσετε. Όμως όποιο στιλ και αν σας αντιπροσωπεύει αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι το νυφικό πρέπει να έχει άψογη εφαρμογή πάνω σας να σας κολακεύει και να αποτελεί μια προσαρμογή του καθημερινού σας στιλ.