Νυφικό μακιγιάζ

Την ημέρα του γάμου, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ζευγάρι και ιδιαίτερα στη νύφη. Γι' αυτό και πρέπει να λάμπει, να είναι τέλεια.
Πολλοί ισχυρίζονται ότι η νύφη πρέπει να είναι “φυσική”. Αφήστε τους να λένε. Δεν χρειάζεται να δείτε αργότερα τις φωτογραφίες σας και να γυαλίζετε κάτω από τα φλας. Μπορείτε να τονίσετε τα όμορφα χαρακτηριστικά σας, αλλά προσοχή χωρίς να μεταμορφωθείτε.
Ξεκινήστε από την περιποίηση του δέρματος. Φορέστε την ενυδατική σας κρέμα, σαν πρώτο βήμα και αφήστε την να απορροφηθεί. Συνεχίστε με την ειδική βάση μακιγιάζ που θα προετοιμάσει την επιδερμίδα σας ώστε το μακιγιάζ να είναι ομοιόμορφο και σταθερό. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ του προσώπου με “ελεύθερη” πούδρα. Μην ξεχάσετε το ρουζ για ροδαλά ζυγωματικά.

Τα μάτια
Είναι ο “καθρέφτης” της ψυχής σας και το στοιχείο που δείχνει πραγματικά τη χαρά και την ευτυχία σας. Καταρχήν σχεδιάστε τα φρύδια σας, χρησιμοποιώντας μολύβι χρώμα και βουρτσάκι. Συνεχίστε με τα μάτια, απλώνοντας αρχικά λίγη βάση μακιγιάζ σε όλο το επάνω βλέφαρο και μέχρι την καμπύλη του φρυδιού. Περάστε τη σκιά στη συνέχεια. Οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι οι γήινοι τόνοι, το καφέ, το γκρι, το καστανό με χρυσό-μπεζ κ.α. ταιριάζουν στις ανοιχτόχρωμες. Για τις καστανές και μελαχρινές, ένα παιχνίδι χρωμάτων με ασημί, ροζ-μπορντό ή μοβ-φούξια ή μπλε κ.α. είναι το ιδανικότερο. Απλώστε τη σκιά, ενώ πριν έχετε βρέξει ελαφρά το βουρτσάκι ή το πινέλο. Τέλος ολοκληρώστε το μακιγιάζ με μάσκαρα και στα δυο βλέφαρα, άι λάϊνερ και μολύβι. Επιλέξτε την αδιάβροχη εκδοχή τους.

Τα χείλη
Είναι η μέρα που τα χαμόγελα και τα φιλιά έχουν την τιμητική τους. Για να “γεμίσετε” αυτοπεποίθηση, αλλά και να φωτίσει ολόκληρο το πρόσωπό σας χρησιμοποιήστε σωστά το κραγιόν. Αποφύγετε τα ενυδατικά ή τα γκλος γιατί λειτουργούν ως ντεμακιγιάζ και δεν έχουν διάρκεια. Σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μολύβι με το φυσικό χρώμα των χειλιών σας, με το οποίο μπορείτε να περάσετε και όλη την επιφάνεια των χειλιών σας. Περάστε στη συνέχεια το κραγιόν στην αγαπημένη σας απόχρωση και... δώστε το πρώτο σας φιλί σ' ένα χαρτομάντιλο!