Νυφικό και σωματότυπος

Μια καλή συμβουλή για το ιδανικό νυφικό στο στιλ, τον σωματότυπο και την προσωπικότητά σας, είναι πάντα ευπρόσδεκτη ειδικά τώρα που βρίσκεστε στη διαδικασία επιλογής του νυφικού σας. Το ζητούμενο, και σε αυτό προσφέρουμε τη βοήθειά μας, είναι πως μπορείτε να αισθάνεστε άνετα μέσα στο νυφικό σας και ταυτόχρονα να φαίνεστε κομψή και αριστοκρατική.
Το νυφικό φόρεμα πρέπει να έχει άψογη εφαρμογή επάνω σας, να μην είναι στενό, να μην τραβάει ή να ζαρώνει και βέβαια να ακολουθεί το στιλ που εσείς θέλετε και τον σωματότυπό σας. Γνωρίζοντας κάποια μυστικά, πιστεύουμε ότι θα καταλήξετε πιο εύκολα και γρήγορα στο νυφικό που σας ταιριάζει.
Όπως ότι τα νυφικά φορέματα συνήθως έχουν μια από τις βασικές γραμμές: εφαρμοστή γραμμή ή γραμμή Α, ή φαρδιά γραμμή ή στιλ Ζοζεφίνας ή το βασικό στιλ, ανάλογα με το σωματότυπο.
Η εφαρμοστή γραμμή, ταιριάζει πολύ σε ψηλές γυναίκες και σε όσες έχουν καλές αναλογίες. Όσο για τη γραμμή Α, κάνει για μικροκαμωμένες, αρκεί να είναι απλό, σε όσες έχουν μεγάλο στήθος, για να εξισορροπήσουν οι γραμμές του σώματος. Το στιλ Ζοζεφίνα που χαρακτηρίζεται από την ψηλά τοποθετημένη γραμμή της μέσης ταιριάζει στους μονοκόμματους σωματότυπους ή σε όσες είναι γεμάτες στη μέση. Τέλος αν είσαστε εύσωμη το λεγόμενο βασικό στιλ δηλαδή με χαμηλή μέση σε σχήμα V που “μπαίνει” μέσα στη φούστα θα σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατη.