Μυστικά διακόσμησης

Ήρθε η στιγμή να φτιάξετε το κοινό σας σπίτι, το σπίτι που ονειρευόσασταν. Τώρα, αυτός ο ιδιαίτερος χώρος μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να κινηθείτε με ελευθερία και με βασική επιδίωξη την ικανοποίηση του δικού σας μοναδικού κριτηρίου.

• Η διαμόρφωση και η διακόσμηση του νέου σας σπιτικού θα γίνει τέλεια για εσάς, αν χρησιμοποιήσετε φαντασία, τόλμη και κέφι. Μην ξεχνάτε ότι το ζητούμενο είναι να δημιουργήσετε χώρους με μικρές εκπλήξεις, χρωματικές ή καθαρά διακοσμητικές που θα σας προκαλούν μία ευχάριστη διάθεση όταν τις αντικρίζετε.

• Το κλασικό στιλ παραμένει στη πρώτη γραμμή και είναι μία επιλογή που στέκεται πάντα στο ύψος της καλαισθησίας. Το μοντέρνο ή το νεοκλασικό μπορεί να δώσει λύσεις άνεσης που εντυπωσιάζουν. Μια άλλη τάση είναι το mix and much στιλ που γοητεύει και δένει αρμονικά κομμάτια κλασικά με αυτά πιο ήπιας σχεδίασης.

• Τα έπιπλα του καθιστικού σας, δεν έχει σημασία τι στιλ θα έχουν. Μπορεί να είναι μοντέρνα ή κλασικά, να είναι ένα απλό ντιβάνι ή ένας περίτεχνος καναπές. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πρέπει να σας ηρεμούν και να σας ξεκουράζουν.

• Τα υφάσματα όπως οι κουρτίνες και τα μαξιλάρια δημιουργούν ένα ξεχωριστό ντεκόρ. Κουρτίνες αιθέριες ή βαριές, φτιαγμένες με μεράκι μπορείτε να “παίξετε” μαζί τους μ' ένα σωρό τρόπους, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε. Το σχέδιο και το χρώμα τους είναι καλύτερο να είναι ουδέτερο, για να μην κουράζουν.

• Τα χαλιά μπορούν να στολίσουν το σπίτι σας μοντέρνα ή κλασικά, ανάλογα με την επιλογή σας. Χαλιά μονόχρωμα ή με σχέδια ακόμη και ένα κομμάτι δέρμα, μπορούν να δημιουργήσουν την επιθυμητή ατμόσφαιρα.

• Δώστε άνεση και χαλάρωση στην κρεβατοκάμαρά σας, επιλέγοντας το σωστό στρώμα. Στρώμα που θα παίρνει το σχήμα των σωμάτων σας και πραγματικά θα σας ξεκουράζει. Όσο για την ντουλάπα, τονίστε την παρουσία της και ταυτόχρονα διακοσμήστε τους χώρους σας επενδύοντας τις επιφάνειες τις με ψηφιακές εκτυπώσεις ή τοποθετώντας παράξενα πόμολα ή άλλους τρόπους.