Μια εικόνα….. χίλιες λέξεις

Λένε πως μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για μια από τα δυσκολότερα είδη: την φωτογραφία γάμου.

• Διερευνήστε το θέμα φωτογράφος και επιλέξτε τον καλύτερο μια που οι στιγμές είναι μοναδικές. Συνεννοηθείτε για το κόστος της φωτογράφησης, η οποία ποικίλει από την πείρα, την ποιότητα και το πόσο γνωστός είναι.

• Προσδιορίστε το στιλ που θα θέλατε να έχουν ή στις χαρακτηριστικές στιγμές, όπως ο χορός του Ησαΐα, το ζευγάρι στο αυτοκίνητο και που θα θέλατε να εστιάσουν.

• Τραβήξτε κάποιες προγαμήλιες φωτογραφίες, κάτι που έχει γίνει πολύ δημοφιλής διαδικασία τελευταία. Τέτοιες λήψεις θα δώσουν σε εσάς ή και στο φωτογραφείο να αναπτυχθούν αρμονικές σχέσεις.

• Οι δυνατότητες στην βιντεοσκόπηση είναι πολλές. Μπορείτε να ζητήσετε μία ή περισσότερες κάμερες, ανάλογα την οικονομική σας δυνατότητα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσετε εφέ. Τέλος, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι βιντεοσκόπησης: Το βίντεο – ντοκιμαντέρ, μία καινοτομία στις βιντεοσκοπήσεις, οι μεμονωμένες σκηνές στο βίντεο και η βιντεοσκόπηση ορισμένων σκηνών που θα έχετε επιλέξει από πριν.

• Ενημερώστε πλήρως το φωτογράφο για τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας. Επίσης, προγραμματίστε προσεκτικά την φωτογράφιση μετά την τελετή, έτσι ώστε να μην περιμένουν οι καλεσμένοι σας πολλή ώρα.