Κρυφές ματιές κάτω από το νυφικό…

Βρείτε τα κατάλληλα εσώρουχα, που θ’ αναδείξουν όχι μόνο τη σιλουέτα σας, αλλά και το σχέδιο του νυφικού σας

Δαντελλωτά, όμορφα και θηλυκά, τα εσώρουχα κατέχουν σημαντική θέση στο ντύσιμό σας την ημέρα του γάμου. Η σωστή επιλογή τους μπορεί να κολακέψει το σώμα σας, να αναδείξει την ομορφιά σας και να ενισχύσει τη γραμμή του νυφικού σας. Ωστόσο πολλές νύφες δεν γνωρίζουν ποια κομμάτια τους ταιριάζουν και τονίζουν τη γραμμή που τους χάρισε η φύση, αλλά και ο οίκος νυφικών που έχουν εμπιστευτεί. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και να είστε σίγουρες ότι θα διαλέξετε τελικά τα εσώρουχα που ταιριάζουν στο σώμα και το νυφικό σας.

Τα ιδανικά εσώρουχα για το δικό σας νυφικό
Νυφικά στράπλες:
Το κορσάζ είναι η δημοφιλέστερη επιλογή για τα νυφικά στράπλες. Παρέχει καλύτερη υποστήριξη από τα απλά στράπλες σουτιέν –ακόμα και σε μελλόνυμφες που έχουν μεγαλύτερο στήθος ή είναι γεματούλες. Τα στράπλες σουτιέν αποτελούν επίσης μια επιλογή αλλά συστήνονται κυρίως για νύφες που το στήθος τους δεν χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη και έχουν διαλέξει νυφικά με ψηλή πλάτη.
Sheaths: Πολλοί τύποι εσωρούχων ταιριάζουν με αυτό το στυλ νυφικού αλλά οι μελλόνυμφες που έχουν επιλέξει ένα φόρεμα από λεπτό, διάφανο ύφασμα όπως οργαντίνα, σιφόν ή μετάξι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος τα εσώρουχα να διαγράφονται πάνω στο φόρεμα. Επιλέξτε, λοιπόν, κάποια χωρίς ραφές με μικρο-ίνες για άψογη εφαρμογή.

Αμάνικα νυφικά : Όλα τα είδη εσωρούχων μπορούν να φορεθούν με ένα αμάνικο νυφικό, με την προϋπόθεση βεβαίως ότι οι τιράντες είναι φαρδιές και η πλάτη ψηλή. Επιλέξτε ένα κορσάζ που θα κολακέψει τη σιλουέτα σας ή ένα απλό παραδοσιακό σουτιέν. Το μόνο που πρέπει να λάβετε υπ’ όψη σας –και σ’ αυτή την περίπτωση– είναι το ύφασμα του νυφικού. Αν είναι από οργάντζα ή μετάξι επιλέξτε εσώρουχα με μικρο-ίνες που δεν διαγράφουν στο ύφασμα του νυφικού.
Εξώπλατα νυφικά: Η σωστή υποστήριξη του στήθους σε ένα εξώπλατο νυφικό είναι… σκέτος πονοκέφαλος. Αντίδοτο, ένας στηθόδεσμος με κολλητική ταινία. Βρείτε κάποιο σουτιέν με μπανέλα για καλύτερη υποστήριξη και μεγάλες κολλητικές ταινίες. Αν οι ταινίες είναι ισχυρές, ο στηθόδεσμος θα κρατήσει καλά για 12 ώρες, ακόμα και για όσες μελλόνυμφες που έχουν μεγάλο στήθος ή σκοπεύουν να περάσουν όλη την νύχτα χορεύοντας. Προσοχή: Εφαρμόστε τις ταινίες σε καθαρό στεγνό δέρμα που έχει προηγουμένως καθαριστεί με οινόπνευμα για να αφαιρεθεί η λιπαρότητα της επιδερμίδας ή υπολείμματα λοσιόν. Μια άλλη λύση είναι τα σουτιέν με τιράντες χιαστί, που δένουν στη μέση, αλλά και πάλι η νύφη θα πρέπει να έχει κοιλιά-πλάκα για να μην «πετάει» όταν θα σφίγγονται οι τιράντες γύρω από τη μέση της.