Ανδρική ομορφιά

Μπορεί η ομορφιά να είναι γένους θηλυκού, αλλά και οι άντρες εκτιμούν την ύπαρξή της -σε όλες της τις μορφές μάλιστα. Πόσο μάλλον τη μέρα του γάμου τους… Για να είστε και εσείς λαμπερός και όμορφος, στο πλευρό της αγαπημένης σας, πρέπει να προχωρήσετε σε μερικές απλές ενέργειες.

Η φροντίδα των μαλλιών είναι τόσο απαραίτητη όσο και το κουστούμι που θα φορέσετε. Το κατάλληλο styling είναι σημαντικό γιατί συμπληρώνει τη συνολική εμφάνιση. Πολλοί άντρες δυσκολεύονται να τιθασεύσουν τα μαλλιά τους. Για να το πετύχετε, κουρευτείτε τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη μέρα. Αυτό θα δώσει το χρόνο στα μαλλιά «να στρώσουν» και να φαίνονται απόλυτα φυσικά. Αν είναι ατίθασα, το gel θα κάνει το… θαύμα του και εσείς θα φαίνεστε μοντέρνος, κομψός και αρρενωπός. Αξίζει να σημειωθεί ότι το στυλ αυτό ταιριάζει πολύ σε άνδρες με θεληματικό πηγούνι.

Μετά τα μαλλιά, το σήμα κατατεθέν της γοητείας σας είναι το υγιές και φρέσκο πρόσωπο. Εννοείται ότι πρέπει να ξυριστείτε πριν από το γάμο, αλλά προσοχή: σήμερα δεν πρέπει να κοπείτε. Αν έχετε μικρό μούσι, μουστάκι ή ακόμη και γενειάδα την οποία δεν θέλετε να αποχωριστείτε, φροντίστε, τουλάχιστον, να την περιποιηθείτε. Για τέλειο αποτέλεσμα επισκεφτείτε έναν ειδικό –εκτός και αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας. Σειρά έχει η ενυδατική κρέμα. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε καθημερινά, τη μέρα του γάμου σας επιβάλλεται, για να είστε φρέσκος, με βελούδινη επιδερμίδα. Φροντίστε να έχετε προμηθευτεί μία, ιδανική για τον τύπο του δέρματός σας και μη δανειστείτε της αδελφής σας ή, ακόμα χειρότερα, της μητέρας σας. Αν το πρόσωπό σας έχει έντονους μαύρους πόρους και τυχόν σπυράκια, ένας καθαρισμός είναι αναγκαίος. Αλλά προς Θεού, μην τον κάνετε δύο μέρες πριν, αλλά, τουλάχιστον, μία εβδομάδα νωρίτερα. Έτσι θα δώσετε στο πρόσωπό σας το χρόνο να ηρεμήσει.

Αν τώρα η σκέψη ότι πρέπει να βάλετε κρέμα, να ξυριστείτε χωρίς να κοπείτε και όλα τα σχετικά σάς γεμίζει άγχος, υπάρχει λύση. Τα ινστιτούτα τώρα πια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στους άντρες. Κλείστε, λοιπόν, ένα ραντεβού και αφεθείτε να σας περιποιηθούν οι άλλοι. Απ' τη μια θα το απολαύσετε και από την άλλη, θα απαλλαγείτε και από το στρες.