ΠΟΠΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Νυφικό μακιγιάζ, σημαίνει λαμπερό μακιγιάζ! Φωτεινό, δροσερό πρόσωπο, χωρίς αλλοιώσεις των χαρακτηριστικών. Το νυφικό μακιγιάζ κάθε νύφης είναι ξεχωριστό, γι’αυτό κάθε δοκιμαστικό είναι και μια νέα πρόκληση για μένα.
Είμαι απόφοιτη ΙΕΚ αισθητικού και επαγγελματικού μακιγιάζ και κάτοχος της πιστοποίησης «ACTA-CMAS – Πιστοποιημένος Ειδικός Επαγγελματικού Μακιγιάζ». Στο Μιλάνο ολοκλήρωσα το «Advanced Fashion Make-Up» της «Uptodate Fashion Academy» και Asian make up. Παρακολούθησα σεμινάρια στην kryolan Hellas,και συνέχισα να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου δίπλα στον Μάνο Βυνιχάκη με το course- fashion make up και τον Γιάννη Μαρκετάκη το course- master Class. Έχω διδάξει αισθητικό και νυφικό μακιγιάζ, σε ένα από τα μεγαλύτερα ΙΕΚ της Αθήνας. Έχω γνώσεις μακιγιάζ και με αερογράφο από την σχολή Νίκος Αμάραντος «Τεχνικές Αερογράφου», όπου παρακολούθησα  σεμινάριο »νυφικά χτενίσματα». Το 2011 απόφοιτη πια και από την σχολή Misel Hairdressing,νυφικά – βραδινά χτενίσματα, αποφασίζω να εργαστώ και ως Hair-stylist.
Εκτός από νυφικό μακιγιάζ όλα αυτά τα χρόνια, επιμελούμαι make up και hairstyling επωνύμων. Επίσης  έχω συμμετάσχει και σε fashion shows γνωστών σχεδιαστών όπως Nikos Apostolopoulos, Nikos- Takis, Βλάσσης Χολέβας, σε ταινίες μικρού μήκους που έχουν βραβευτεί, έχω συνεργαστεί με θέατρα (Γκλόρια – θέατρο Χατζηχρήστου)και με το Μέγαρο Μουσικής (Εύθυμη χήρα). Ασχολούμαι με φωτογραφίσεις μόδας, διαφημιστικά,καταλόγους και περιοδικά – Δούσης com (Youweekly,Miss Glitter, The Body)με τα οποία συνεργάζομαι μέχρι και σήμερα. Κώστας Αυγούλης, Γιάννης Βασταρδής, Γιώργος Μαλεκάκης, Κώστας Καπαρελιώτης, Ολυμπία Κρασαγάκη και Ιωάννα Τζετζούμη, είναι μερικοί από τους φωτογράφους που έχω συνεργαστεί.

Popi Margariti
6932988517
info@popimargariti.gr
www.popimargariti.gr